| Atbilžu arhīvs | № 33647, Mājturība, 9 klase Nepieciešams apraksts par virtuves grīdām, to veidiem... 3-7 lapas! Palīdziet lūdzu :) ;) | | |
| |
DJ Kalle | virtuves grīdām, to veidiem
Ceru,ka noderēs! Vēlu veiksmi!:) | |
| | № 33648, Mājturība, 9 klase Nepieciešama informācija par virtuves mēbelēm 4-7 lapas... Palīdziet lūdzu! | | |
| |
.. | virtuves mēbelēs | | |
| |
DJ Kalle | virtuves mēbelēm Ceru, ak šisnoderēs! Vēlu veiksmi! :) | |
| № 33723, Mājturība, 9 klase Ēdienu konservēšana 3 ``word`` lapas | | |
| |
disko_diva | Ēdienu konservēšana | |
| № 34001, Mājturība, 8 klase Vakarinas tev un tavi drauzenej pirm diskotekas. pliz pomogite napisatj kak nakritj stol, kakije dolzni bitj bljuda :D | | |
| |
sauliite13 | nu vareetu buut sspagetii makaroni ar sieru. cepti kartupelli makaroni ar gallu un "dzintara" kauseeto sieru(lloti garshiigi) vaariiti kartupelli..u.t.t.
| |
| № 34054, Mājturība, 8 klase конспект по теме желище 1)обустройство квартиры 2) освещение 3)уровень шума 4) уборка в доме 5) роботй по уборки помещений 6)бытовые отходы. помогите ответить хоть на несколько пожалуйста. | | |
| |
arieta | v faile | |
| | № 34484, Mājturība, 6 klase kakimi spicami vjazut prostije noski? | | |
| |
tem1kk | 5 malenkix spic :) | | |
| |
eldarite | Ar 5 adatām. Uz četrām ir valdziņi, bet ar piekto iet uz riņķi. | |
| № 35371, Mājturība, 10 klase PAskaidrojiet ludzu jedzienu leģēts | | |
| |
angel | Leģēt: - Izcelsme - vācu legieren ‘sakausēt’ < latīņu ligare ‘saistīt’. - Metālam vai metālu sakausējumam pievienot citu(s) elementu(s), lai iegūtu sakausējumu ar noteiktu ķīmisko sastāvu, struktūru, nepieciešamajām fizikālajām, mehāniskajām, ķīmiskajām īpašībām.
| | |
| |
-soulmate | Svešvārdu vārdnīca (Leģēt) - Izcelsme - vācu legieren ‘sakausēt’ < latīņu ligare ‘saistīt’. - Metālam vai metālu sakausējumam pievienot citu(s) elementu(s), lai iegūtu sakausējumu ar noteiktu ķīmisko sastāvu, struktūru, nepieciešamajām fizikālajām, mehāniskajām, ķīmiskajām īpašībām.
| | |
| |
agent. | legets - cik stipr vai vaish ir metals | | |
| |
zanite11 | Augsti leģēts ātrgriezošs tērauds, termiski apstrādāts vakuumā, paredzēts darbam ar cietiem materiāliem, tādiem kā metāls (dzelzs un tērauds) | | |
| |
Saana | itka tas ir sitais te, bet pie majturibas vins kautka nemas neattiecas... http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5 °
| |
| № 35487, Mājturība, 9 klase Uzrakstīt kādas valsts (izņemot Latvijas) nacionālā ēdiena recepti un raksturot šīs valsts nacionālo virtuvi.
| | |
| |
cittrons | zviedru ansovs
Sastāvdaļas: 1. 1) Palieli kartupeļi 7 gab 2. 2) Ķilavu filejas tauriņi 3 pakas 3. 3) Ķiploki 3 gab 4. 4) Saldais krējums 1 lielā paka 5. 5) Ola 1 gab 6. 6) Rīvmaize 7. 7) Sīpols 1 liels gab 8) Garšvielas
Turpinājums failā. | | |
| |
MaariS | Sagrieztus sīpolus un olīves kopā ar nomazgātiem rīsiem liekam apcepties eļļā. Tad pamazām pielejam alu, pie kam putas allaž noņemam. Kad rīsi ir izsautēti, novelkam no uguns plītsmalā, pieliekam sviestu, rupji sarīvētu Parmas sieru, kastroli apsedzam un ļaujam dažas minūtes nostāvēties.
Turpinājums failā. | | |
| |
Saana | http://www.kulina.ru/articles/national/ukrainian/ te ir loti daudz dazadu ukrainu receptu, izvelies kurs labak patik, ka ari iss apraksts par virtuvi, | |
| № 35835, Mājturība, 6 klase Kā pareizi noadīt labisko un kreilisko valdziņu? | | |
| |
Bratheun | S pravo otstupajes 0.5 sant. Licevaja - dve v perjod odna nazad ( kogdav perjod berjos s nizu.) Iznanocnaja - 1 vprjod odna nazad | | |
| |
REVOLUTION.// | nJā. paskaiidroOt ir gruuTi, beT taa - man liekas ka labiskais biJa caur apaksu jaanjeem, bet kreiliskais vaiiR aukshuu.. man tik taa liekas. jo es neZinu kaa to uzraXtiiTT | | |
| |
girL | Luudz !! Veiksmii!! Labiskais valdziņš Pēc sākuma valdziņu uzmešanas otro adatu izvelk. Vienkāršākie un parastākie ir labiskie valdziņi. Tos veido šādi. Adāmadatu, uz kuras atrodas uzmestie pamatvaldziņi, saņem kreisajā rokā, pavedienu pārliek pāri kreisās rokas rādītājpirkstam, bet brīvo adatu tur labajā rokā. Pirmo – malas valdziņu noceļ, t.i., neizadītu pārvieto uz brīvo adatu. Adot otro valdziņu, adāmadatu, kas atrodas labajā rokā, no priekšpuses izdur cauri otrajam valdziņam, kas atrodas uz kreisās adatas, aizķerot no virspuses pavedienu, kas atrodas virs rādītājpirksta, un izvelk to cauri valdziņam, kuru tūlīt pēc tam nolaiž no adāmadatas, ko tur kreisajā roka. ... | | |
| |
Avene3 | Labisko valdziņu ada ka diegs ir aiz adatas,jeb ai pārējiem valdziņiem, bet kreiliskais priekšā pārējiem valdziņiem. :) | | |
| |
ciepa12 | Šajā mājaslapā ir aprakstīts: http://www.liis.lv/majtur/darbmac/abece.htm | |
| | № 36565, Mājturība, 6 klase Крч. нам задали придумать рецепт пирога, который делается за 30 мин. ПЖСТ свои рецептики! | | |
| |
agent. | jajca 4 shtuki + moloko 250 ml+ soda ½ chajnoj lozhki+ sahar 2 st. lozhki+ muka 1 stakan + 1 jabloko maslo podsolnechnoe 1 chajnaja lozhka | | |
| |
sts | Ингредиенты: 225 гр муки 40 гр масла или маргарина 1 1/2 ст л сахара 150 мл молока противень Инструкции: 1. Разогреть духовку до 220 гр.
2. Просеять муку в миску и размешать с маслом.
3. Затем добавить сахар, взять нож и рубить им тесто, добавляя молоко понемногу.
4. Замесить мягкое тесто.
5. Раскатать тесто до толщины 2 см.
6. С помощью круглой формы вырезать несколько булочек и положить их на противень, смазанный маслом.
7. После того, как вы вырезали столько булочек, сколько возможно, раскатайте тесто еще раз.
8. Выпекать в духовке 12-15 минут.
9. Остудит | | |
| |
Aleksey(0_0) | 5 яблока мелько нарезать кусочками,белок отсоеденить от белка,5 белков сбить на миксере с одним стоканом сахара,яблоко залить содержащим выпекать в духовке 20 мин при температуре 200 градусов сверху посыпать сахарной пудрой Пирог называется ШАРЛОТТА | | |
| |
Ichimaru | Рецепт пирога с цуккини и помидорами Казалось бы, пирог и польза для организма это две разные вещи. Но я хочу вам доказать, что и вкусный пирог может быть полезен. Сегодня предлагаю вам рецепт пирога с цуккини и помидорами.
Цуккини, наш основной ингредиент, появился в Европе еще со времен Колумба. Ценность овоща не только во вкусе, но и в высоком содержании железа.
Turpinājums failā. | | |
| |
Gaara | Пирог поплавок.На паравой бане растопить 20г маргарина+2 яйца+2л сталовых ложки сметаны+½дрожжей.Все хорош перемешать.Муки добавить примерно 4 стакана(тесто мягкое) просеять.Затем все бросить в холодную воду(пока тесто не всплывет)Затем тесто валять в сахаре(пока весь сахар не войдет в тесто) тесто разложить на форме и печь в духовке. | |
|
|