Meklēšanas rezultāti - 'l������������pl������sis' Meklēšanas rezultāti - 'l������������pl������sis'
№ 20634, Mūzika, 6 klase
Grāmata: Mūzika 6.kl. (Grauzdiņa I., Vasmanis I.)
Uzdevuma numurs: 29

ko nozīme apzīmējumi L.K. uz papīrea ruļļa komponista rokā?

ORANGE
ORANGE
ORANGE
L.-labā roka
K.-kreisā roka
domāju ka tā :)

Anjutik
Anjutik
Anjutik
Man liekas Latvijas koncerts -LK
№ 20636, Matemātika, 6 klase
objom bidona 15 l. a objom vedra 12l. Na skolko prozentov bidon bolse vedra?Na skolko prozentov vedro mense bidona

ORANGE
ORANGE
ORANGE
27 l = 100 %
1 l ~ 3.7 %
15 l ~ 55 %
12 l ~ 45 %

alisīte
alisīte
alisīte
objom bidona-15l toest 100%,
objom vedra-12l toest x%,
15:12=10:x
tolko nado eto zapisivatj kak drobi!!!
x=(12*100):15
x=80%
100%-80%=20% na stolko bidon bol6e vedra ili na stolko vedro men6e

≈√vp_idb_insp‰
≈√vp_idb_insp‰
≈√vp_idb_insp‰
15 / 12 = 1,25 - это значит, что объём бидона на 25% больше объёма ведра.
№ 20737, Angļu valoda, 5 klase
Grāmata: Enjoy! 3. Activity Book. Form 5 (Krīgere G. u.c.)
Uzdevuma numurs: 1

Complete the alphabet.

Anjutik
Anjutik
Anjutik
AB c D e F g h i j KLMNOP q r s T u V w X y Z

Sergikkk
Sergikkk
Sergikkk
AB c D e F g h i j KLMNOP q r s T u V w X y Z

ORANGE
ORANGE
ORANGE
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
:)

Da6usja!
Da6usja!
Da6usja!
ABCDEFGKLMNOPQRTVSXYZ_pomoemu tak

.,.,.,.,.
.,.,.,.,.
.,.,.,.,.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
№ 20769, Latviešu valoda, 6 klase
kto mozet napisatj referat po latijskomu jaziku na temu ljuboj strani na latijskom jazike???

lola6a6
lola6a6
lola6a6
vacija.vacija ir liela valsts.vinas agrakie iemitnieki gribeja iekarot visu pasauli.vini domaja ka vini ir labaki bet parejie ir kajslauki. bet vini 2 pasaules kara neuzvareja.vacija bija sadalita 2 dalas.viena no tam attistijas lenak neka otra.pat tagad kad savi pa vidu linijai tad uzreiz var pamanit kura ir labak attistijusies.viena izskatas ka musu forstate bet otraja puse ir lielas ekas no stikla vai ari citas.

=)
=)
=)
Ziemeļamerikā starp Atlantijas okeānu austrumos un Kluso okeānu rietumos. Tai ir sauszemes robežas ar Kanādu ziemeļos un Meksiku dienvidos. ASV ietilpst arī Aļaska un Havaju salas.

Mazāk nekā 400 gados valsts no mežonīgas zemes, ko apdzīvoja tās nedaudzie iezemieši, kļuvusi par pasaules spēcīgāko lielvalsti. ASV austrumos atrodas Apalaču kalni, rietumos - Klinšu kalni, bet vidusdaļā lielāko teritoriju aizņem Lielie līdzenumi. Lielie ogļu, naftas un citu derīgo izrakteņu krājumi, kā arī plašā imigrācija 19. gs.un 20 gssākumā veicināja strauju rūpniecības un tirdzniecības uzplaukumu

ORANGE
ORANGE
ORANGE
:)
Apskaties risinājumu
<1/2>

beggi
beggi
beggi
Austrālija ir vienīgā pasaules valsts, kura atrodas uz vesela kontinenta. Valsts atrodas dienvidu un austrumu puslodēs. To apskalo Klusais un Indijas okeāns. Ziemeļos valsti apskalo Timoras un Araforu jūras, austrumos apskalo Koraļļu un Tasmāna jūras, dienvidos un rietumos apskalo Indijas okeāns. Krasta līnija ir diezgan vāji robota. Gar kontinenta austrumu piekrasti 2000 km garumā stiepjas Lielais barjerrifs. Austrālija ir tuksnešu zeme, tikai valsts austrumos paceļas Lielā Ūdensšķirtnes grēda ar valsts augstāko virsotni Kostjuško 2228 m v.j.l.
Platība: 7 613 000 km2

КристЯ
КристЯ
КристЯ
см приложение
реферат на тему Египет
Apskaties risinājumu
<1/4>
№ 20964, Matemātika, 5 klase
Baseinā ietilipst 600 litru ūdeni.Pa pirmo krānu baseinu var piepildīt 10 min,pa otro-15 min.Cik minūtiēs var piepildīt baseinu,ja vaienlaikus atvērti abi krāni?

levajan
levajan
levajan
(600:10)+(600:15)=100литров в минуту оба крана
600:100=6минут

Drakon
Drakon
Drakon
1)600/10=60
2)600/15=40
3)60+40=100
4)600/100=6 minutes

ORANGE
ORANGE
ORANGE
1. 600:10=60(litri)pa 1 minuti caur 1. kraanu.
2. 600:15=40(litri) pa 1 minuti caur 2. kraanu.
3. 60+40=100(litri) pa 1 minuti caur abiem kraaniem.
4. 600:100=6(minuutes) var piepildiit baseinu
Atbilde : baseinu ar abiem kraaniem var piepildiit pa 6 minuuteem .
:)

Aija
Aija
Aija
1) Ciklitru var piepildit 10 min?
600:10=60(l.)
2)Cik litru var piepildit 15 min?
600:15=40(l.)
3)Cik litru ietek 25 min?
10+15=25(l.)
4)Cik minutes var piepildit baseinu,ja vienlaikus atverti abi krani?
600:25=24(l.)

Anjutik
Anjutik
Anjutik
1) 600:10=60 litrus/min pa pirmo kraanu
2)600:15=40 litri/min no otraa kraana
3)40+60=100 litri/min no abiem kraniem
4)600:100=6 min
Atbilde vajadziigas 6 minuutes
№ 20974, Matemātika, 4 klase
v 1 bedone 2 litra vodi,a vo v tarom na 3 litra boljshe,a vtretem summa 1 2 bidona.skoljko vsego vodi?

ORANGE
ORANGE
ORANGE
1. 2+3=5(litra) v 2.
2. 5+2=7(litra) v 3.
3. 2+5+7=14(litrov)
Otvet : vsego 14 litrov !
:)

Schrei
Schrei
Schrei
2+3=5(vo 2 bidone)
2+5=7(v 3 bidone)
7+5+2=14(litrov vodi vsego)

Anjutik
Anjutik
Anjutik
1) 2+3=5 l vo 2-m bedone
2)2+5=7 l v 3-em
3)2+5+7=14 litrov
Otvet 14 litrov
№ 21025, Matemātika, 6 klase
APREKINI
a)L(246;16) c)L(124;48)
b)L(194;94) d)L(190;460)
ieprieks jau paldies=)

≈√vp_idb_insp‰
≈√vp_idb_insp‰
≈√vp_idb_insp‰
a)L(246;16) = 2
c)L(124;48) = 4
b)L(194;94) = 2
d)L(190;460) = 10
№ 21243, Matemātika, 6 klase
L(246;14)
M(246;14)

bavarde
bavarde
bavarde
246=2*3*41
14=2*7
L(246;14)=2
M(246;14)=2*3*41*7=1722

andvas
andvas
andvas
L(246;14)=2
246 2 14 2
123 3 7 7
41 41 0
0

M(246;14)=1722

СолнЦа
СолнЦа
СолнЦа
L(246:14)=2
m(246;14)=2+3+7=12

Anjutik
Anjutik
Anjutik
1)L(246;14)=2
2)M(246;14)
14=7*2
246=41*2*3
M=41*7*2*3=1722

situs
situs
situs
L(246;14)=2
M(246;14)=2422
№ 21426, Matemātika, 5 klase
izrekini skaitlus 72 un 48 lielako kopigo dalitaju un mazako kopigo dalāmo!!
plisss palidziet

Anjutik
Anjutik
Anjutik
L(72:48)=24 tas irlielaakais skaitlis uz kuru dalaas gan 72 gan 48
M(72;48) = 144
72=3*3*2*2*2
48=3*2*2*2*2
3^2 * 2^4 (^ - pakaapee) = 144

janka
janka
janka
izrekini skaitlus 72 un 48 lielako kopigo dalitaju un mazako kopigo dalāmo!!
24 lielākais kop. dalītājs.
144 mazākais kop. dalāmais.

baby
baby
baby
144 - dalamais
24 -lielakais dalitajs
№ 21467, Matemātika, 5 klase
Jaunsaimnieks 450 l piena salēja divu dažādu lielumu kannā, pa 25 l un pa 35 l katrā kannā. Cik kannās tika saliets viss piens , ja 25 l kannās salēja 100 l piena?

bavarde
bavarde
bavarde
450-100=350 (l) palika
350/35=10 (kannas) - salēja pa 35 l
100/25=4 (kannas) - salēja pa 25 l
10+4=14 (kannas)

biba
biba
biba
100:25=4(k.)
450-100=350(l.)
350:35=10(k.)

≈√vp_idb_insp‰
≈√vp_idb_insp‰
≈√vp_idb_insp‰
100 : 25 = 4 kannas - pa 25 l
450 - 100 = 350 l - palika priekš kannam pa 35 l
350 : 35 = 10 kannas - pa 35l
4 + 10 = 14 kannas
Atbilde: viss piens kopā tika saliets 14 kannas (4 pa 25l un 10 pa 35l)

janka
janka
janka
100/25 = 4 kannas
450-100=350 litri
350/35=10 kannas
10+4=14 kannas kopā

mazaa
mazaa
mazaa
1)Cik kannaas saleeja 100 l piena?
100/25=4(k.)
2)Cik l piena palika kad saleeja 100 l ?
450-100=350(l)
3)Cik kannaas tika saliets piens pa 35 l vienaa kannaa?
350/35=10(l)
4) Cik kannaas tika saliets viss piens?
4+10=14(k.)
|< << 1/69 >> >|
Atpakaļ >>
Reklāma
© 2007-2018 homework.lv
Top.LV