Atbilžu arhīvs Atbilžu arhīvs
№ 71515, Matemātika, 6 klase
Valdim bija jāatrisina 20 uzdevumi no krājuma "'Skaitļu slejas ''Par katru pareizi atrisinātu uzdevumu viņš saņēma 5 punktus, bet par katru nepareizi atrisinātu uzdevumu zaudēja 2 punktus.Cik uzdevumu Valdis bija atrisinājis pareizi,ja viņš ieguva 58 punktus?

bronzor
bronzor
bronzor
Risinājums pielikumā.
Apskaties risinājumu
<1/1>

paliidziiba01
paliidziiba01
paliidziiba01
Maksimāli iegūstamais punktu skaits 20*5=100
Pareizi ir 14 uzdevumi, nepareizi ir 6 uzdevumi.
14*5=70
6*2=12
70-12=58 iegūtie punkti.
Pareizi atrisināti 14 uzdevumi.

madry559
madry559
madry559
Tātad ,ja viņam par katru uzdevumu bija 5 punkti ,kopumā viņi bija 20
1) 5x20=100punkti par visiem uzdevumiem kopā
2) 100 - 58 =42 ounkti
3) tātad 42:2=12 ( viņš atbildēja pareizi uz 12 uzd,taču uz8 nepareizi
№ 71542, Matemātika, 6 klase
Dators spēj vienu darbību izpildīt 0.00003 sekundēs.Cik darbības dators spēj izdarīt 60 sekundēs?

bronzor
bronzor
bronzor
60/0.00003=(60*100000)/3=2000000 darbības spēj izdarīt dators 60 sekundēs.

paliidziiba01
paliidziiba01
paliidziiba01
60/0.00003=2000000
№ 71543, Matemātika, 6 klase
Tūrists ceļu sāk 20:15.Iešanas ātrums i 4,7 km/h. Jānoiet 32,9 km .Cikos tūrists beidz ceļu?

bronzor
bronzor
bronzor
32,9:4,7=7 stundas jāiet
20:15+7 stundas = 03:15 tūrists beidz ceļu.

Jameson
Jameson
Jameson
32,9/4,7=7(stundas) beigs ceļu plkst. 03:15

paliidziiba01
paliidziiba01
paliidziiba01
32.9/4.7=7 stundas vēl jāiet
20:15+7h=3:15 (naktī)
|< << 133/133 >> >|
Atpakaļ >>
Reklāma
© 2007-2018 homework.lv
Top.LV